Kasvikset, mitä niistä nyt sitten muka voisi tehdä? Perunaa, porkkanaa, lanttua... Ei heti herätä lämpimiä tunteita, saati kehitä herkullisen ruuan mielikuvaa. Kaupassa käydessä tuntui ideoiden olevan taas vaihteeksi loppu. Mitä syödään... Vihannesosastolla päähän pälkähti kasvispata kun otin paprikan ostoskoriin. Mukaan lähti sen lisäksi myös kukka-ja parsakaali sekä bataatti. Kokeilkaa ihmeessä, kasviksia voi valita sen mukaan mistä tykkää tai mitä kaapista löytyy. Padasta löytyi myös soijarouhetta, se lisää ruokaisuutta ja on ihan hyvää. Mausteita saa laittaa reilulla kädellä, jotta ruoka maistuisi jollekkin. Niitäkin saa laittaa oman maun mukaan, suolaa, pippuria, cayannepippuria, paprikamaustetta, jne. Itse sipulin suurena ystävänä laitan sitä automaattisesti lähes kaikkeen mahdolliseen.
Paprikaa
Bataattia
Kukkakaalia
Parsakaalia
Sipulia
Valkosipulia
Soijarouhetta
Mausteita
2 purkkia kermaa
Kasvikset pilkotaan ja laitetaan uunivuokaan, lisätään soijarouhe, kerma sekä mausteet.
Paista uunissa 200 asteessa noin 45min (kunhan kasvikset on kypsiä).
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti