maanantai 26. marraskuuta 2012

Ja eikun leipomaan!

Aakkosherkku

Eräänä iltana syötiin aikamoista herkkua. Jonkun mielestä. Tämän on siis kehittänyt herra A.


                                                                   Aakkosia
                                                                   Juustoa
                                                                  Voita

Sipaise voita Aakkosen päälle, kääräise juustoviipaleeseen ja nauti. Ei tarvitse edes paistaa tai lämmittää. Erittäin nopea ja helppo resepti.

Sushit


Tehtiin perjantaina siskoni kanssa susheja. Meitä molempia oli tehnyt näitä mieli jo jonkin aikaa, eikä meidän miehet olleet näitä vielä maistaneetkaan. Näihin laitettiin basmatiriisin ja merilevämattojen lisäksi kylmäsavulohta sekä kurkkua. Eli myös meidän kalanvieroksujien makuun! Näitä voi dippailla soijakastikkeeseen, mutta minusta (ja enemmistön puolesta) sushit olivat parhaimmillaan ilman sitä. Jos joku miettii onko näitten tekeminen hankalaa tai jättää juuri siinä luulossa sushien tekemisen muille, niin älkää pelätkö! Turhaan jännittää, tämä on tosi helppoa! Minä nämä tein... Ja miehetkin tykkäsivät.

Kinkku-juustosarvet


Tein tupareille kinkku-juustosarvia ja niiden suosio yllätti minut taas. Minulla ei ole aavistustakaan mistä resepti on peräisin, mutta on ollut ehdottomasti paras tähän mennessä. Silti on pakko myöntää, että makuja ja koostumuksia on niin paljon kun on leipojiakin. Vaikka kyseessä olisi sama resepti, niistä tulee jokaisen käsissä erilaisia. Itse tykkään vaihdella ja lisätä täytteeseen tulevia raaka-aineita. Esimerkiksi aurajuusto ja pekoni ovat loistavia kinkun ja juuston kavereita!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti