torstai 23. tammikuuta 2014

kinkku-avokadopastaa



Rusettipastaa 
(no, ehkä tähän voi käyttää muutakin, just ja just!)

1-2 sipulia
1 valkosipulin kynsi
kinkkua
2-3 avokadoa
kirsikkatomaatteja
maustamatonta tuorejuustoa
ruokakermaa
juustoa
mausteita
 (esim. suolaa, pippuria, cayannepippuria)

Keitä pasta. 
Pilko sipulit ja kuullota niitä öljyssä tai voissa pannulla. Heitä sekaan pienennetyt kinkkusuikaleet ja paistele että saapi väriä.
Laita tuorejuusto ja ruokakerma sörsselin jatkoksi. Tässä vaiheessa lisää kirsikkatomaatit, pienennetty avokado sekä halutut mausteet. Viimeistele juustolla. Anna kiehahtaa, niin että kastike on lämmintä. 

SYÖ, mutta varo syömästä liikaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti