Oletko kyllästynyt perinteisiin raparperipiirakkoihin, jotka menettävät teränsä seuraavaan päivään mennessä? Kiinnostaako uusi lähestyminen tätä kesäherkkua kohtaan? Tein viikonloppuna raparperipiirakkaa Kinuskikissan ohjeella. Päälle tuli ihanaa mascarponevaahtoa... Nämä reseptit on kyllä aina lyömättömiä, ei tuu koskaan pettymystä. Ja voi, tämä on suurta herkkua ja kivaa vaihtelua todellakin niihin jossa pääosissa tuntuu olevan taikina. Suosittelen kokeilemaan!
Tein pitkästä aikaa myös sämpylöitä. Heti miten uunista tulleena nämä ovat aivan ylivertaisia!
Istutin uuteen purkkiin basilikan, joka lähti matkaan nallikarin reissulta sunnuntaina. Eksyttiin siinä lähellä olevalle puutarhalle. Kylläpä tätä syyhytti ostaa kukkia, mutta ei kyllä kannata näillä taidoilla tuhlata rahaa (ja hermoja) kukkiin, jotka kumminkin kuolee alta aikayksikön. Ja tuosta saadaan sitten ruoanlaittoon maustetta!
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti