sunnuntai 8. joulukuuta 2013

My dear chocolate!


Jos kellekkään ei ole käynyt vielä selväksi, rakastan todella suklaata. Siitä saa loihdittua toinen toistaan ihanimpia herkkuja. Tässä koontina viime aikoina tekemiäni leivonnaisia tummasta suklaasta.

Suklaaganache-tarteletteja. Suklaata, voita ja kermaa. Voiko yksinkertaisempaa olla? Hyytyy mukavasti ja on suloisen pehmeää...

IHAN OMA RESEPTI! Edellisistä suklaatarteleteista jäi ganachea yli, enkä kehdannut syödä sitä paljaaltaan. Eikä tietenkään hukkaan saanut laittaa!!! Joten lisäsin kaiken maailman jauhoja ja sokereita. Nami, tuli tosi herkkua! Ohje jääköön vielä toistaiseksi salaiseksi, pitää testata sitä uudelleen (kirjotin sen kyllä ylös!). 

Sain mummulta vanhan leivontakirjan ja eräänä tylsänä keskiviikkoiltana Allu oli vaatimassa jotain herkkua. Hän itse valitsi tämän ohjeen ja "äidin suklaatorttu" oli monessa kohtaa tuhoon tuomittuna. Ihan hyvää siitä loppupeleissä tuli, varsinkin tilkkanen Baileysiä ei pahentanut asiaa. Aika isotöinen oli.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti